Seznam alergenů

 

publikovaný ve směrnici 2000/89 ES od 13.12. 2014 směrnicí 1169/2011 EU

1. Obiloviny obsahující lepek
A. pšenice, B. žito, C. ječmen, D. oves, E. špalda, F. kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich

2. Korýši
a výrobky z nich

3. Vejce
a výrobky z nich

4. Ryby
a výrobky z nich

5. Podzemnice olejná (arašídy)
a výrobky z nich

6. Sójové boby (sója)
a výrobky z nich

7. Mléko
a výrobky z něj

8. Skořápkové plody
A. mandle, B. lískové ořechy, C. vlašské ořechy, D. kešu ořechy, E. pekanové ořechy, F. para ořechy, G. pistácie, H. makadamie a výrobky z nich

9. Celer
a výrobky něj

10. Hořčice
a výrobky z ní

11. Sezamová semena (sezam)
a výrobky z nich

12. Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, I, vyjádřeno SO2

13. Vlčí bob
a výrobky z něj

14. Měkkýši
a výrobky z nich



Menu

19. 10. Michaela

Zítra: Vendelín

Vítáme Vás na stránkách ZŠ a MŠ Řetová

13. 10. Jídelní lístek platný od 14. 10. 2019 do 18. 10. 2019

1. 10. Kouzelník

Fotografie

1. 10. Aktualizována sekce Aktuality

16. 9. První školní týden

Fotografie

10. 9. Organizace školního roku - Vyučovací hodiny a přestávky

8. 9. Projekty EU - Šablony

8. 9. Rozvrh hodin

29. 8. Organizace školního roku

Návštěvnost stránek

033165