Drobečková navigace

Úvod > Školní jídelna > Seznam alergenů

Seznam alergenů

 

publikovaný ve směrnici 2000/89 ES od 13.12. 2014 směrnicí 1169/2011 EU

1. Obiloviny obsahující lepek
A. pšenice, B. žito, C. ječmen, D. oves, E. špalda, F. kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich

2. Korýši
a výrobky z nich

3. Vejce
a výrobky z nich

4. Ryby
a výrobky z nich

5. Podzemnice olejná (arašídy)
a výrobky z nich

6. Sójové boby (sója)
a výrobky z nich

7. Mléko
a výrobky z něj

8. Skořápkové plody
A. mandle, B. lískové ořechy, C. vlašské ořechy, D. kešu ořechy, E. pekanové ořechy, F. para ořechy, G. pistácie, H. makadamie a výrobky z nich

9. Celer
a výrobky něj

10. Hořčice
a výrobky z ní

11. Sezamová semena (sezam)
a výrobky z nich

12. Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, I, vyjádřeno SO2

13. Vlčí bob
a výrobky z něj

14. Měkkýši
a výrobky z nich



Menu

19. 2. Patrik

Zítra: Oldřich

Vítáme Vás na stránkách ZŠ a MŠ Řetová

14. 2. Jídelní lístek platný od 17. 2. 2020 do 21. 2. 2020

27. 1. Knihovna

Fotografie

13. 1. Rozvrh hodin po dobu plaveckého výcviku

8. 1. Knihovna v ZŠ

Fotografie

8. 1. Olomouc

Fotografie

6. 1. Aktualizována sekce Aktuality

20. 12. Volná pracovní místa

17. 12. Mikuláš

Fotografie

9. 12. Advent

Fotografie

9. 12. Rytmická show

Fotografie

 

Návštěvnost stránek

033941